Wat valt er allemaal te beleven in Ibiza?

Waarom is Ibiza nou zo ontzettend populair?

Iedereen kent Ibiza wel van wilde verhalen. Het eiland staat bekend als een feesteiland en veel beroemdheden gaan hier op vakantie. Het eiland is natuurlijk niet voor niets zo een ontzettend populaire vakantiebestemming. Ibiza ligt erg dicht bij Nederland in de buurt. Vanaf Schiphol is Ibiza net iets langer dan twee uurtjes vliegen.

Ondanks deze twee uurtjes reizen verschilt Ibiza natuurlijk enorm van ons eigen land. Het weer in Ibiza is bijna altijd mooi. Het is dan ook de ideale plek om een lekker bruin kleurtje te krijgen. Met de prachtige stranden die je op Ibiza vindt zal het ook zeker geen straf zijn om hier een uurtje te liggen.

Ibiza staat ook niet voor niets bekend als feesteiland. Het is voor artiesten een hele prestatie als ze op mogen treden in Ibiza. De bekendste DJ’s ter wereld treden op tijdens de festivals en feesten die op Ibiza gehouden worden. Het publiek bestaat onder andere uit beroemdheden die hier net als jou komen feesten.

Naast dat Ibiza geweldige feesten heeft, kan je er ook prima heen voor je rust. Ibiza heeft namelijk ook een erg mooie natuur, ondanks dat je hier niet zoveel over hoort. Ook als je even iets anders wilt dan al dat gefeest is er dus nog zat te zien op het eiland.

Bootverhuur in Ibiza?

Ook een bootje huren hoort in Ibiza tot de mogelijkheden. Er zijn meerdere websites die je kunt bezoeken voor bootverhuur in Ibiza. Een relatief goedkope aanbieder van bootverhuur in Ibiza is bijvoorbeeld Zizoo. Nog een website waar je een bootvaart en andere goedkope activiteiten voor tijdens je vakantie kan vinden is https://www.airbnb.nl. Een bootje huren in Ibiza is even iets heel anders dan feestjes bezoeken, maar toch is ook dit erg leuk. Het water in Ibiza is helder en er valt van alles te zien. Met het mooie weer is het ideaal om op een bootje te varen.

Bij de meeste aanbieders van bootverhuur in Ibiza kan je kiezen of je met of zonder schipper wilt varen. Als jij zelf weet hoe je moet varen zal jij je zeker weten vermaken tijdens het varen rondom Ibiza. Toch is het ook niet verkeerd om te varen met een crew aan boord. Deze mensen weten precies wat ze doen en wat de leukste vaarroutes zijn. Niemand hoeft zich ooit te vervelen tijdens een vakantie op Ibiza.