Weer Lloret de Mar

Lloret de Mar is gelegen in het noordoosten van Spanje, ongeveer 75 kilometer van de tweede grootste stad, Barcelona.

De badplaats is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allesomvattende vakantiebestemming voor veel jongeren, maar ook gezinnen kunnen hier genieten van een heerlijke Lloret de Mar vakantie.

De invloed van rijke culturen, zoals de Romeinse cultuur, heeft voor veel mooie bezienswaardigheden en erfenissen uit de geschiedenis van Lloret de Mar gezorgd.

De laatste jaren zijn Lloret de Mar vakanties populairder als ooit tevoren!Weer & Klimaat Voorjaar

Lente  Mrt. Apr. Mei.
Max Temp 15 17 20
Min Temp 5 7 10
Zonuren 6 6 7
Regendagen 12 12 11
Zee Temp 13 14 16

Maart

Weer Lloret de Mar maart: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in maart een aangename 15°C met 12 dagen kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 6 uur zon per dag, waarbij de zon 46% schijnt van de 12 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in maart gemiddeld 13°C.

Er valt gemiddeld 61 mm regen in 12 dagen in heel de maand maart. Een dunne regenjas in de koffer tijdens je vakantie in maart is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 4) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand maart is meestal 5°C. Kledingadvies: Regen- en zomerjas voor de kille avonden.

April

Weer Lloret de Mar april: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in april een warme 17°C met 12 dagen kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 6 uur zon per dag, waarbij de zon 46% schijnt van de 13 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in april gemiddeld 14°C.

Er valt gemiddeld 63 mm regen in 12 dagen in heel de maand april. Een dunne regenjas in de koffer tijdens je vakantie in april is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 6) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand april is meestal 7°C. Kledingadvies: Dunne regenjas en vest voor de avonden en zomerse kleding voor een heerlijke Lloret de Mar meivakantie.

Mei

costa bravaWeer Lloret de Mar mei: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in mei een warme 20°C met op 11 dagen kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 7 uur zon per dag, waarbij de zon 48% schijnt van de 15 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in mei gemiddeld 16°C.

Er valt gemiddeld 68 mm regenval in 11 dagen  in heel de maand mei. Een zomerjas in de koffer tijdens je vakantie in mei is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 7) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nacht temperatuur in de maand mei is meestal een 10°C. Kledingadvies: Dunne zomerjas en zomerse kleding voor een heerlijke Lloret de Mar meivakantie.

Weer & Klimaat Zomer

Zomer  Jun. Jul. Aug.
Max Temp 24 28 28
Min Temp 15 17 17
Zonuren 8 9 8
Regendagen 9 6 9
Zee Temp 20 23 25

Juni

Weer Lloret de Mar juni: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in juni een warme 24°C met kans op weinig regen.

Er is gewoonlijk 8 uur zon per dag, waarbij de zon 52% schijnt van de 15 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in juni gemiddeld 20°C.

Er valt gemiddeld 48 mm regen in 9 dagen in heel de maand juni. Een zomerjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in juni is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 9) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nacht temperatuur in de maand juni is meestal een 15°C. Kledingadvies: Badkleding en zomerse kleding voor een heerlijke zomervakantie in juni.

Juli

BalearenWeer Lloret de Mar juli: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in juli een warme 28°C met 6 dagen kans op een zeldzame regenbui.

Er is gewoonlijk 9 uur zon per dag, waarbij de zon 63% schijnt van de 15 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in juli gemiddeld 23°C.

Er valt gemiddeld 31 mm regen in 6 dagen in heel de maand  juli. Een zomerjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in juli is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 9) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand juli is meestal 17°C. Kledingadvies: Badkleding en zomerse kleding voor een heerlijke zomervakantie.

Augustus

Weer Lloret de Mar augustus: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in augustus een warme 28°C met kans op een sporadische regenbui.

Er is gewoonlijk 8 uur zon per dag, waarbij de zon 59% schijnt van de 14 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in augustus gemiddeld 25°C.

Er valt gemiddeld 56 mm regenval in 9 dagen in heel de maand augustus. Een zomerjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in augustus is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 8) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand augustus is meestal 17°C. Kledingadvies: Badkleding en zomerse kleding voor een heerlijke zomervakantie.

Weer & Klimaat Herfst

Herfst  Sep. Okt. Nov.
Max Temp 25 20 16
Min Temp 15 11 6
Zonuren 6 6 5
Regendagen 9 11 11
Zee Temp 23 20 17

September

Weer Lloret de Mar september: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in september een warme 25°C met kans op een sporadische regenbui.

Er is gewoonlijk 6 uur zon per dag, waarbij de zon 51% schijnt van de 12 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in september gemiddeld 23°C.

Er valt gemiddeld 68 mm regen in 9 dagen in heel de maand september. Een zomerjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in september is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 6) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand september is meestal 15°C. Kledingadvies: Dunne zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor een heerlijk zomervakantie.

Oktober

temperatuur MenorcaWeer Lloret de Mar oktober: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in oktober een warme aangename 20°C met kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 6 uur zon per dag, waarbij de zon 51% schijnt van de 11 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in oktober gemiddeld 20°C.

Er valt gemiddeld 101 mm regen in 11 dagen in heel de maand oktober. Een dunne regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar herfstvakantie is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 4) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand oktober is meestal 11°C. Kledingadvies: Dunne regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende herfstvakantie.

November

weersverwachting MenorcaWeer Lloret de Mar november: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in november een aangename 16°C met kans op een regenbui.

Er is gewoonlijk 5 uur zon per dag, waarbij de zon 50% schijnt van de 10 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in november gemiddeld 17°C.

Er valt gemiddeld 71 mm regen in 11 dagen in heel de maand november. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in november is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 2) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand november is meestal een 6°C. Kledingadvies: Regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende vakantie.

Weer & Klimaat Winter

Winter  Dec. Jan. Feb.
Max Temp 13 13 13
Min Temp 4 2 3
Zonuren 5 5 5
Regendagen 12 12 11
Zee Temp 14 13 13

December

Weer Lloret de Mar december: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in december 13°C met kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 5 uur zon per dag, waarbij de zon 49% schijnt van de 9 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in december gemiddeld 14°C.

Er valt gemiddeld 61 mm regen in 13 dagen in heel de maand december. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in december is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 1) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand december is meestal 4°C. Kledingadvies: Regenjas en dunne zomerjas voor de kille avonden.

Januari

weer Costa BravaWeer Lloret de Mar januari: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in januari een 13°C met kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 5 uur zon per dag, waarbij de zon 49% schijnt van de 10 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in januari gemiddeld 13°C.

Er valt gemiddeld 56 mm regen in 12 dagen in heel de maand januari. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in januari is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 2) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand januari is meestal 2°C. Kledingadvies: Regenjas en dunne zomerjas voor de kille avonden.

Februari

Costa del Sol TorremolinosWeer Lloret de Mar februari: De gemiddelde maximale dagtemperatuur in Lloret de Mar is in februari een 13°C met kans op een enkele regenbui.

Er is gewoonlijk 5 uur zon per dag, waarbij de zon 49% schijnt van de 11 uren daglicht. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in februari gemiddeld 13°C.

Er valt gemiddeld 49 mm regen in 12 dagen in heel de maand februari. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in februari is geen overbodige luxe.

De maximale UV niveaus (UV index 3) liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand februari is meestal 3°C. Kledingadvies: Regenjas en dunne zomerjas voor de kille avonden.

Lloret de Mar vakantie

Lloret de Mar vakantieDe stad beschikt ook over een prachtige kustlijn, een breed scala aan hotels, villa’s en appartementen, van luxe tot budget, en een levendig nachtleven die vooral jongeren van 18 tot in de 30 trekt uit veel landen. Niet voor niets is Lloret de Mar uitgegroeid is tot één van de populairste jongeren vakantiebestemmingen in Spanje en zelfs in Europa.

Stranden en bezienswaardigheden

De stad heeft diverse prachtige witte zandstranden, waarvan de grootste bijna twee kilometer lang is. Deze stranden worden constant eervol gepresenteerd met een blauwe vlag. Lloret is echter niet alleen “zon, strand en drank”.
De stad heeft meer dan een dozijn aan historische bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder kapellen, heiligdommen, musea en oude nederzettingen.

Kortom, een Lloret de Mar vakantie heeft iets voor iedereen. Of u nu stranden, geschiedenis, bezienswaardigheden of het nachtleven prefereert, één ding is zeker, Lloret de Mar biedt een complete vakantieervaring aan de prachtige kust van de Costa Brava.

Familievakantie

Lloret de Mar is de ideale plek waar u zich kunt vermaken met uw gezin! Als één van de meest populaire reisbestemmingen van de Costa Brava, is Lloret de Mar is een prachtige mediterrane stad, slechts 75 kilometer van Barcelona.

De toeristen worden aangetrokken door het uitstekende klimaat gedurende het hele jaar, helder water en fijn zand, alsmede verschillende mogelijkheden van watersport, hotels, appartementen, campings en diverse restaurants. De badplaats heeft veel te bieden voor degenen die van plan zijn om hier hun vakantie te vieren.

Strand – Uitgaan – Winkelen
Lloret de MarU kunt door de binnenstad wandelen waar u de magie van de badplaats Lloret de Mar zal ontdekken. De elegante boulevard combineert zachte aspecten van de negentiende eeuw met het innovatieve modernisme. Lloret de Mar heeft een kust reliëf, met kliffen van meer dan 100 meter hoog die soepel met de golven van de zee mengen, wat een ongelooflijk mooi landschap creëert.

Omgeven door dichte dennenbossen, biedt de populaire Spaanse badplaats stranden die perfect zijn voor zonnen, zwemmen en watersporten. Het Fenals strand is het meest populair, maar andere stranden zoals Christina of Canyelles moeten ook niet vergeten worden.

Activiteiten

In het westelijke deel van de stad vindt u verschillende sportieve mogelijkheden zoals paardrijden, tennissen, bowling- en golfclubs. Bovendien kunt u genieten van het grootste waterpark in het gebied – Water World. Sinds 2010 is er in Lloret de Mar  één van de grootste en meest populaire casino’s aan de Costa Brava gebouwd, dat deel uitmaakt van het 5-sterren Guitard Monterrey Hotel.

Eten en drinkenVanwege zijn uitstekende ligging, tussen de zee en de bergen, kunt u dit ook in de keuken terugvinden. U kunt genieten van schaal-en schelpdieren of vis, samen met een garnituur van groenten, aubergine en erwten, die geweldig smaken. Natuurlijk moet Spaans eten vergezeld gaan met een kwaliteitswijn en ook hier is hun smaak bijzonder. Naast het strand en uitgaan is winkelen de grootste activiteit voor toeristen. Er zijn veel leuke winkels te vinden in de badplaats. De badplaats heeft daarnaast een actief nachtleven, vele cafés, disco’s en nachtclubs.

Het heldere water, de goud gekleurde zandstranden en de mooie omgeving zijn de belangrijkste attracties waarvan elk jaar door de tienduizenden toeristen wordt genoten die Lloret de Mar bezoeken. Ze kunnen een ontspannen vakantie boeken in een van de vele villa’s, hotels, appartementen of verblijven op een van de campings in Lloret de Mar.